Akkerbouw Aardappels Toeleveranciers


landbouw.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Rubrieken
Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Akkerbouw Aardappels Toeleveranciers
Acm
Acm
http://www.acm.nl/

Agratechniek Koeling
Agratechniek b.v., anna paulowna: zorgvuldig verbouwd, verantwoord geoogst, optimaal drogen en bewaren, hogere opbrengst.
http://www.agratechniek.nl/

Agrovent Koeling
Agrovent Koeling
http://www.agrovent.nl/

Batulo Besseling
Batulo Besseling
http://www.bat-ulo-systems.com/

Besseling
Besseling
http://www.besseling.nl/

Climanova Bewaartechniek
Climanova levert een totaalpakket op het gebied van bewaartechniek. Met 25 jaar ervaring en al ruim 3.000.000 ton (60.000 Ha) aardappelbewaring is Climanova een bedrijf met kennis. Dit houdt in, dat de klanten bij Climanova naast de benodigde ventilatie, koeling en automatiseringstechniek ook terecht kunnen voor bouwadvies, elektrische installaties, hoogspanningscabines, powerpacks en bewaarbegeleiding. \r\n\r\nDit maakt Climanova een unieke speler in de markt!
http://www.bewaartechniek.nl/

Dijksma Koudetechniek
Dijksma Koudetechniek
http://www.dijksma.nl/

Dijkstra Sorteerders
D.t.dijkstra ontwerpt en produceert top kwaliteit machines voor de reinigen het verwerken van bolgewassen en knolgewassen
http://www.dtdijkstra.nl/

Fancom
Fancom
http://www.fancom.com/

Greefa Sorteerders
Greefa, greeefa, greeva, grefa, greva, greffa, greef, greff, grev, greeeva, de greef, de greef's, de greefs, de greef's wagen-, carrosserie- en machinebouw b.v., greefa machinebouw, greefa machinebouw b.v.
http://www.greefa.nl/

Grimme (rooien/poten)
Grimme (rooien/poten)
http://www.grimme.com/

Joppe Voorkiemadvies
Voorkiemsysteem joppe is een moderne methode om aardappelen voor te kiemen. met weinig arbeid geeft u het pootgoed een groeivoorsprong van 10 - 14 dagen. voorkiemen loont. voorkiemen heeft meerdere voordelen: een vroege oogst van primeuraardappelen, minder of geen chemische bespuitingen tegen phytoftora, minder gevoeligheid voor erwinia. een eerdere oogst van voormalers voor de zetmeel industrie, een vroegere oogst van met name frites aardappelen als agria, victoria en markies.
http://www.joppe-voorkiemadvies.nl/

Krehalon VerpakkinGSMat.
Krehalon VerpakkinGSMat.
http://www.krehalon-synclair.nl/

Miedema
Miedema
http://www.miedema.com/

Nnz VerpakkinGSMat.
Nnz VerpakkinGSMat.
http://www.nnz.nl/

Omnivent Drogen/bewaren
Omnivent is een internationale onderneming die zich wereldwijd bezig houd met ontwikkeling, fabricage en installatie van moderne ventilatie- en klimaattechnieken voor diverse agrarische sectoren. met name in de bloembollen-, akkerbouw- en tuinbouwsector heeft omnivent door haar jarenlange ervaring een grote, specialistische kennis opgebouwd.
http://www.omnivent.nl/

Reekie Uk (rooien/poten)
Reekie Uk (rooien/poten)
http://www.reekie.co.uk/

Tiboblokker Opvoerbanden
Tibo-blokker is een jong en dynamisch bedrijf dat zich heeft toegelegd op het fabriceren van afzuig- en ontstoffingsinstallaties voor alle mogelijke toepassingen. ook machinebouw in allerlei soorten en maten is een onderdeel van de activiteiten.
http://www.tiboblokker.nl/

Tolsma Techniek
Tolsma ontwikkelt en produceert innovatieve bewaartechniek die het bewaarrendement van aardappelen, uien en wortelen verbetert. wereldwijd kiezen telers, handelaren en verwerkers voor tolsma producten vanwege hun innovatieve karakter, bedieningsgemak en bedrijfszekerheid. tolsma biedt totaaloplossingen én componenten voor het bewaren van aardappelen, uien, wortelen in bulk of in kisten met het hoogste bewaarrendement. naast de boven- en ondergrondse ventilatiekanalen voor bulkopslag, is tolsma de specialist in kistenbewaring met geforceerde ventilatie (blazen of zuigen) en ruimte-beluchtingssystemen.
http://www.tolsma.nl/

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid